Viminacium Adventure
+381 65 222 0144
Zakažite vašu avanturu...

Preko 50
aktivnosti

Posetite naše
društvene mreže

Avantura park Viminacium
Avantura, edukacija, zabava, rekreacija!

AVANTURA PARK

Avantura park je mesto predviđeno za adrenalinsku zabavu. Koncipiran i dizajniran u temi rimskih legionara, visinski poligon smešten je na čak 2 hektara površine, na drvenim stubovima visine od 8 do 12 metara visine. Zvuči opasno? Ne brinite, sve je vrlo izvodljivo i sigurno. Na prepreke je moguće popeti se koristeći mrežu, merdevine ili veštačku stenu.

Avantura park tim

Poligon je prilagođen svim uzrastima i različitim stepenima fizičke spremnosti.

Omogućili smo vam više od 50 zabavnih prepreka i izazova, koje možete savladati različitim tehnikama, koje vam odgovaraju.

Sportisti i rekreativci, kolege i prijatelji, oni malo mlađi i oni malo stariji, vidimo se!

Team Building paketi – Već od 32€
@viminaciumadventure
  Naši tinejdžeri konačno mogu da odahnu. Stvorili smo jedan uzbudljiv, kreativan i zabavan letnji kamp. Treba da udahneš duboko i zaroniš u arheološko carstvo. Viminacium avantura je nešto sasvim drugačije, tvoje najbolje leto do sada.  
Vladimir Đumić, koautor programa
  Da li si nekad maštao kako bi bilo da se vratiš u daleku prošlost i pokušaš da kratko živiš u duhu nekih davnih vremena? Bogata prošlost Rimskog carstva na području Viminacijuma daje ti takvu priliku - da se uživiš i da živiš na mestu gde je bilo Rimsko carstvo, onako kako su živeli legionari... Zvuči li kao zanimljiv izazov?   
Biljana Lajović, koautor programa

Viminacium Avantura   |   Sva prava zadržana