Viminacium Adventure
+381 65 222 0144
Zakažite vašu avanturu...

Preko 50
aktivnosti

Posetite naše
društvene mreže

Poligon leginara Viminacium
Avantura, edukacija, zabava, rekreacija!

POLIGON LEGIONARA

U izgradnji Poligona učestvovale su brojne iskusne glave, od inženjera i građevinaca, sportskih stručnjaka i vojnih specijalaca, a sve u cilju da zavrtimo vremeplov i svoje učesnike smestimo u autentično doba rimskih vojnika. Učesnici prepreke prelaze preskakanjem, penjanjem, puzanjem, provlačenjem – samostalno i/ili u timu, prolaskom kroz blato, vodu, zemlju, slamu. Poligon legionara izazov je za najspretnije i najčvršće.

Pitate se kako je to biti legionar koji se podiže iz blata? Ne verujte nam na reč, nego se i sami okušajte na ovom poligonu, da vidite od čega ste sazdani!

Tim na poligonu

U zavisnosti da li ste legionar, centurion ili imperator, trke su na tri, pet i deset kilometara sa brojnim preprekama. Na ovom poligonu nemamo podijume za pobednike, niti štoperice protiv kojih ćete trčati. Poligon Legionara nije priča o tome kako ste brzo prošli kroz cilj, ovo je priča o spoznaji samog sebe i značaju timskog rada, bez kog je nemoguće savladati sve prepreke.

Tim je snažan koliko je jaka njegova najslabija karika. Bilo da je u pitanju drugarski pružena ruka koja će pomoći u pravom času ili će još jedan glas biti ohrabrujuća podrška ka postizanju cilja, timski duh pratiće vas na putu ka legionarskoj pobedi.

ŠTA DOBIJATE OD NAS?

  • 10 km staza
  • 16+ specijano dizajniranih prepreka
  • 5 tona blata, peska i mulja
  • Gotovo 4.000l vode
  • 1 majicu Legionara “Viminacium Avanture” i narukvicu za trku
  • 1 hladno i osvežavajuće piće
  • Mnoštvo fotografija

ŠTA TREBA DA PONESETE

Ponesite stare i iznošene majice, patike, čarape, kačket. Ako ste spretni, možda patike i posle poligona neće biti za bacanje, ali ako ipak podlegnete… Onda je sigurno bolje da ste obuli stare patike!

Ako ste se pak spremili da osvojite kompletan poligon i da vam drugari skidaju kapu, ponesite nekoliko pari, neka se nađu.

Team Building paketi – Već od 32€
@viminaciumadventure
  Naši tinejdžeri konačno mogu da odahnu. Stvorili smo jedan uzbudljiv, kreativan i zabavan letnji kamp. Treba da udahneš duboko i zaroniš u arheološko carstvo. Viminacium avantura je nešto sasvim drugačije, tvoje najbolje leto do sada.  
Vladimir Đumić, koautor programa
  Da li si nekad maštao kako bi bilo da se vratiš u daleku prošlost i pokušaš da kratko živiš u duhu nekih davnih vremena? Bogata prošlost Rimskog carstva na području Viminacijuma daje ti takvu priliku - da se uživiš i da živiš na mestu gde je bilo Rimsko carstvo, onako kako su živeli legionari... Zvuči li kao zanimljiv izazov?   
Biljana Lajović, koautor programa

Viminacium Avantura   |   Sva prava zadržana