Viminacium Adventure
+381 65 222 0144
Zakažite vašu avanturu...

Preko 50
aktivnosti

Posetite naše
društvene mreže

press
Avantura, edukacija, zabava, rekreacija!

O PROJEKTU „VIMINACIUM AVANTURA“

„Viminicium Avantura“ je zabavno-edukativni centar nadomak Beograda, koji se nalazi u okviru najvećeg evropskog arheološkog parka „Viminacium“. Prepoznatljiv prema jedinstvenom konceptu, „Viminacium Avantura“ na autentičan način oživljava prostor nekadašnjeg antičkog grada Viminacijuma. U sklopu ovog centra, naći će se replike rimskog vojnog logora i specijalnog legionarskog poligona, kao i uzbudljivi avantura park. Tokom letnjih meseci, predviđeno je da ovaj prostor bude u funkciji letnjeg edukativnog kampa za decu od 10 do 17 godina, kao i kompanijskih team building programa, dok će u preostalom periodu objekti služiti za smeštaj arheologa iz celog sveta, koji rade na daljim iskopavanjima u Viminacijumu.

Projekat „Viminacium Avantura“ realizuje se u saradnji sa Viminacium Fondacijom, arheološkim parkom Viminacium i Arheološkim institutom.

Limes 2018

Arheološkom institutu u Beogradu na poslednjem 23. Limes kongresu u Ingolštatu ukazana je čast da bude domaćin sledećeg okupljanja stručnjaka iz celog sveta.

Sledeći, 24. Limes kongres održaće se u septembru 2018. godine u Beogradu i Viminacijumu. Više informacija na http://limes2018.org/

Za više informacija o samom projektu „Viminacium Avantura“ možete nas kontaktirati na info@viminaciumadventure.com

Team Building paketi – Već od 32€
@viminaciumadventure
  Naši tinejdžeri konačno mogu da odahnu. Stvorili smo jedan uzbudljiv, kreativan i zabavan letnji kamp. Treba da udahneš duboko i zaroniš u arheološko carstvo. Viminacium avantura je nešto sasvim drugačije, tvoje najbolje leto do sada.  
Vladimir Đumić, koautor programa
  Da li si nekad maštao kako bi bilo da se vratiš u daleku prošlost i pokušaš da kratko živiš u duhu nekih davnih vremena? Bogata prošlost Rimskog carstva na području Viminacijuma daje ti takvu priliku - da se uživiš i da živiš na mestu gde je bilo Rimsko carstvo, onako kako su živeli legionari... Zvuči li kao zanimljiv izazov?   
Biljana Lajović, koautor programa

Viminacium Avantura   |   Sva prava zadržana