Viminacium Adventure
+381 65 222 0144
Zakažite vašu avanturu...

Preko 50
aktivnosti

Posetite naše
društvene mreže

Team Building Viminacium Adventure
Avantura, edukacija, zabava, rekreacija!

TEAM BUILDING

„Viminacium Avantura“ predstavlja novi pristup kongresnom turizmu i odlična je prilika za organizovanje kompanijskih team building programa, kao i drugih aktivnosti i druženja. U neposrednoj blizini arheološkog parka Viminacium, na samo sat vremena vožnje od Beograda ili dva sata od Novog Sada, zabavno-edukativni centar „Viminacium Avantura“ pogodan je za organizovanje svih vrsta prezentacija, predavanja, obuka i radionica.

Upustite se u avanturu upoznavanja veština rimskih legionara i oprobajte se u raznovrsnim aktivnostima, kao što su visinski poligon sa konopcima i specijalni poligon sa preprekama za obuku rimskih legionara.

Finalni izazov za sve učesnike predstavljaju prepreke koje je nemoguće savladati bez međusobne pomoći članova tima, gde se posebno ističe važnost poverenja i jedinstva.

Dođite da zajedno oživimo duh Rimskog carstva i kroz izuzetno iskustvo testiramo snagu timskog duha.

team building

PRONAĐI SVOJU EKIPU

Ne želiš da trčiš solo? Otvori svoj Viminacium Avantura profil i počni da sklapaš svoju ekipu.

Tvoj profil Viminacium Avanture povezuje se putem tvojih profila na društvenim mrežama (Facebook ili Google). Na taj način ćeš pronaći ekipu koja je već spremna i čeka ljude poput tebe.

PRIPREMI SVOJU EKIPU

Pošalji Viminacium Avantura specijalno dizajniranu e-karticu svojim prijateljima putem Facebook društvene mreže.

Pozovi prijatelje na vikend druženje i upustite se u Viminacium Avanturu kao nikad do sad.

Rezerviši mesto za svoj tim

Vaš upit za rezervaciju možete poslati na reservations@viminaciumadventure.com

Team Building paketi – Već od 32€
@viminaciumadventure
  Naši tinejdžeri konačno mogu da odahnu. Stvorili smo jedan uzbudljiv, kreativan i zabavan letnji kamp. Treba da udahneš duboko i zaroniš u arheološko carstvo. Viminacium avantura je nešto sasvim drugačije, tvoje najbolje leto do sada.  
Vladimir Đumić, koautor programa
  Da li si nekad maštao kako bi bilo da se vratiš u daleku prošlost i pokušaš da kratko živiš u duhu nekih davnih vremena? Bogata prošlost Rimskog carstva na području Viminacijuma daje ti takvu priliku - da se uživiš i da živiš na mestu gde je bilo Rimsko carstvo, onako kako su živeli legionari... Zvuči li kao zanimljiv izazov?   
Biljana Lajović, koautor programa

Viminacium Avantura   |   Sva prava zadržana