Viminacium Adventure
+381 65 222 0144
Zakažite vašu avanturu...

Preko 50
aktivnosti

Posetite naše
društvene mreže

Avantura, edukacija, zabava, rekreacija!

Za roditelje

Prednost kampa „Viminacium Avantura“

U letnjem zabavno-edukativnom kampu “Viminacium Avantura” mladi legionari se pripremaju da budu nezavisni, čvrsti i puni samopouzdanja. Programi su kreirani tako da se, kroz zabavne i atraktivne radionice, stiču razna korisna znanja – od učenja starih zanata, preko savladavanja rimskih vojničkih tehnika, pa sve do sticanja komunikacijskih veština neophodnih za život u 21. veku, i sve to kroz druženje, igru i zabavu. Naš je cilj da decu i mlade u „Viminacium Avanturi“ pripremimo za bilo koji novi životni izazov.

Kamp razvija ključne veštine

Rešeni smo u nameri da kreiramo bezbednu i udobnu atmosferu gde se mladi legionari osećaju komforno da probaju nove stvari, bilo da je to penjanje na stenu ili mačevanje. Uzbudljiva atmosfera i ambijent rimskog logora podstiču razvoj socijalne i emocijalne inteligencije dece i mladih. Snalaženje u novim, drugačijim situacijama, razvijanje motoričkih sposobnosti, kao i edukacija kako da kontrolišu svoje emocije i reše konfliktne situacije, samo su neke od veština koje će doprineti pravilnom razvoju i sazrevanju mladih legionara.

I mi smo roditelji

Letnji kamp „Viminacijum avantura“ je pravo mesto gde Vaše dete može provesti kvalitetno vreme sa iskusnim i posvećenim instruktorima, ujedno se družeći sa drugim mladim legionarima. Uz puno ljubavi i pažnje prema deci i mladima, tim okupljen pri letnjem zabavno-edukativnom kampu „Viminacium avantura“ garantuje nezaboravan boravak i jedinstveno iskustvo. Roditeljima nudimo mogućnost da kod svoje dece, uz našu pomoć, zajedno doprinesu razvoju samostalnosti, odgovornosti i kreativnosti.

Otvorene linije komunikacije

Roditelji će uvek imati priliku da razgovaraju sa nekim od dežurnih starešina ili instruktora u letnjem zabavno-edukativnom kampu “Viminacium Avantura”.

Uključeni ste!

U posebno prilagođenom delu na web stranici „Viminacium Avanture“, roditelji mladih legionara će svakodnevno moći da vide aktivnosti i dešavanja u letnjem zabavno-edukativnom kampu.

Tech free zona

U svetu kojim dominiraju digitalni uređaji, društvene mreže i tekstualne poruke, letnji zabavno-edukativni kamp „Viminacium Avantura“ omogućava mladim legionarima iskustvo oslobođeno novih tehnologija. Cilj nam je da kamperima pružimo mogućnost autentičnog povezivanja kroz druženje i igru, daleko od televizora, kompjutera i ostalih elektronskih uređaja.

Smene 2019

 • Prva smena: 17.06. – 23.06.
 • Druga smena: 23.06. – 29.06.
 • Treća smena: 29.06. – 05.07.
 • Četvrta smena: 05.07. – 11.07.
 • Peta smena: 11.07. – 17.07.
 • Šesta smena: 17.07. – 23.07.
 • Sedma smena: 23.07. – 29.07.
 • Osma smena: 29.07. – 04.08.
 • Deveta smena: 04.08. – 10.08.
 • Deseta smena: 10.08. – 16.08.
 • Jedanaesta smena: 16.08. – 22.08.
 • Dvanaesta smena: 22.08. – 28.08.
Team Building paketi – Već od 32€
@viminaciumadventure
  Naši tinejdžeri konačno mogu da odahnu. Stvorili smo jedan uzbudljiv, kreativan i zabavan letnji kamp. Treba da udahneš duboko i zaroniš u arheološko carstvo. Viminacium avantura je nešto sasvim drugačije, tvoje najbolje leto do sada.  
Vladimir Đumić, koautor programa
  Da li si nekad maštao kako bi bilo da se vratiš u daleku prošlost i pokušaš da kratko živiš u duhu nekih davnih vremena? Bogata prošlost Rimskog carstva na području Viminacijuma daje ti takvu priliku - da se uživiš i da živiš na mestu gde je bilo Rimsko carstvo, onako kako su živeli legionari... Zvuči li kao zanimljiv izazov?   
Biljana Lajović, koautor programa

Viminacium Avantura   |   Sva prava zadržana